Update februari: dat was leuk, zo niet dan toch.

Februari was weer een bewogen maand, waarin wij hebben mogen genieten van het heerlijke winterse weer. De maand werd afgetrapt met de eerste editie van Helios Communiceert, waarin extra aandacht wordt besteed aan de studenten Taal & Communicatie en de Cultuurstudenten die de richting Taalbeheersing hebben gekozen. Samen met dhr. dr. George Blaustein hebben we gekeken naar de retorica van verschillende Amerikaanse presidenten, wat erg interessant was. We hopen dit jaar nog een evenement in deze reeks te kunnen organiseren.

Zoals gezegd hebben de Helioten genoten van het winterse weer, onder andere tijdens het schaatsen op de Jaap Edenbaan, georganiseerd door de activiteitencommissie. Vele kilometers ijs zijn onder onze schaatsen doorgegleden.

Enkele dagen later werden wij weer verrast door Koning Winter, dit maal tijdens het actieve ledenweekend in Vierhouten. Wederom was het de activiteitencommissie die hier een feestje van wist te maken.

Tot slot hebben wij deze maand het boek Bontebrug van Jonah Falke besproken, waar Jonah in levende lijve bij was. Ondanks dat verschillende visies van de kritische neerlandici hem enigszins leken te overweldigen, ging Jonah na afloop alsnog mee naar de altijd gezellige Gaeper voor een biertje.

vierhouten